keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Marraskuu helmikuussa

Nyt tulee mustaa: kuvittelin, että tänään olisi ollut tarpeeksi valoa mustien töiden kuvaamiseen. Eipä se vieläkään kummoisesti onnistunut, mutta mennään näillä. On se ihmeellistä tuo valo ja valokuvaaminen kun vaatteesta ei meinaa saada kuvaa, mutta jokainen ryppy ja pölyhiukkanen näkyy. Huoh...
 
Ensin kuminauharypytetty paita. Tässä on inspiraationa ollut tuo kuvassa näkyvä rannekoru. Visioin, että olisin tehnyt paidan ohuen ohuesta villakrepistä. Mutta eipä sellaista kangasta taida enää löytyä. Kaikessa on keinokuitua, eikä taida enää kangaskauppiaskaan tietää, mitä olisi villakreppi. No, tämä on jotain villa-viskoosisekoitetrikoota. Laskeutuvaa kyllä ja mukavaa päällä. Mutta kalpeahko varjo visiosta. (Ehkäpä kuvan laatu sopii tähän fiilikseen.)


Sitten hautajaismekko. Tähän olen tyytyväinen: kädet ylös -hihat, hienot kaistaleet selässä, kangaskin toimii hyvin (tämäkin joku viskoosisekoitetrikoo). Toivottavasti tälle tulee muutakin käyttöä (muutakin kuin hautajaisia).


Ja lopuksi mustat housut. Visiona oli "vähän paremmat legginsit". Asia lienee niin että minun kannattaa unohtaa legginsit - sekä ompelijana että käyttäjänä. Nämä eivät ole hyvät:-(.
Tyttöjen hautajaismekot jäivät vielä kuvaamatta, kun tytöt eivät olleet valoisaan aikaan paikalla. Palaan niihin vielä.

Valoisampia aikoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti