lauantai 9. tammikuuta 2016

Hautajaisten jälkeen

Olipa ankea syksy: oman pään kanssa on ollut paljon selvitettävää, työkuviot ahdistavia, käsitöiksi olen tehnyt vain mustaa, jota en pimeällä osaa valokuvata. Ja kaiken huippuna vielä läheisen kuolema ja hautajaiset.
 
Hautajaisista sain lisäsyyn ommella mustaa. Mustia mekkoja en ole vielä yrittänytkään kuvata, mutta takki ei ole täysmusta ja uskaltauduin kirkkaana pakkaspäivänä sitä kuvaamaan. Siis villakangastakki itselle hautajaisiin.


Toinen ei-musta käsityö pitkään aikaan on tämä violetti "villapaita". Kangasta oli niin niukasti, että paita on melko tyköistuva ja makuuni vähäsen liian lyhyt. Siksipä en kääntänyt helmaa vaan ompelin eri kankaasta kantin. Se on oikeastaan ihan hauska yksityiskohta.Kunhan tästä valon määrä lisääntyy, niin ehkä saan kuvat paidasta, housuista ja kolmesta mustasta mekosta. Plus nyt työn alla olevista mustista askareista...

3 kommenttia:

  1. Ciao Virva!!! Buon anno! Ma cosa succede? Google traduttore parla di preoccupazioni e funerale......mi fai preoccupare! Un abbraccio! :)

    VastaaPoista
  2. Ciao Angela e buon anno! Mi dispiace che non ti ho mandato ne anche una cartolina (non ne ho mandato nessuna...). Ma si, è morto il mio padre, al'inizio di Dicembre. Era gia vecchio e stanco, e così non era una sorpresa. Aveva vissuto una buona vita. Ma altrimenti noi altri stiamo bene (tranne un progetto nel mio lavoro), non ti preoccupare:-)

    VastaaPoista
  3. Mi spiace Virva! E' la vita! Purtroppo! L'importante è avere bei ricordi e sapere che abbia vissuto una buona vita aiuta molto! :)

    VastaaPoista