keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ketsuppi YES - muoti-ilmiöt NO

Aloitetaan NO-osastosta. Oli lankakaupassa etevä myyjä ja myi minulle sellaista "möhkölankaa". En edes tiedä, mitä se on, mutta siitä virkataan koreja. Oikein sisustuslehdestä ja virkkauskirjasta minulle näytettiin. Ja kun olin koria vailla niin ostin lankaa.

Ensinnäkin sen työstäminen oli tuskaa. Rakko peukalossa ja kynsinauhat tohjona virkkasin. Nipin napin vältyin jännetupentulehdukselta kun vaihdoin otetta...

Lankakin loppui kesken, vaikka kuinka yritin säästää viimeisellä kerroksella (eikä sen edes pitänyt olla viimeinen...)

Ja siis mitä tällä tekee???!!! Se on ihan lötkö, tolkuttoman painava ja vie tilaa. Minä en halua tätä. Ei pitäisi ikinä sortua muoti-ilmiöihin!

Voisikohan tuota lankaa käyttää johonkin muuhun? Hmmm.... pitääpä tehdä lisää kokeiluja.

Mutta oikeesti, jos joku haluaa tuollaisen "korin", niin multa saa edullisesti. Vaikka ilman sitä viimeistä kerrosta. (Vinkkinä erään keskustelupalstan jäsenille: tuo voisi olla hyvä kasan alusta...:-))

Sitten siihen YES-asiaan. Tykkään tehdä ketsupin itse. Kas näin: kasviksia, viinietikkaa, sokeria ja mausteita. Ja keitetään. Nam!

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä, etten harmittele sitä kun en saa aikaiseksi hankkia ja virkata koria. =) Niitä vaan näyttää edelleen olevan lehdissä ja blogeissa.

    VastaaPoista