tiistai 21. joulukuuta 2010

Joululahjapaljastuksia vol. 2

Tässä projektissa onkin mennyt ikä ja terveys - ainakin ompelukoneen. Tilkkupeittoja ommellessani ompelukoneeni meinasi jo sanoa sopimuksen irti. Jouduin pariin kertaan purkamaan puolakotelon ja puhdistamaan sen. Toivotaan, että urakka ei aiheuttanut koneelle sen suurempaa traumaa.

Siis älyttömän hienot (omasta mielestäni) tilkkupeitot tytöille. Tytöillä on sellaiset pidennettävät sängyt. Nykyiset päiväpeitot eivät enää riitä, kun sänkyyn laitetaan mittaa lisää. Siksi siis uudet peitot. Ja sai näihin vähän niitä vanhoja lakanoitakin upotettua. Ja tännehän ne hu huu -pöllöt ja bul bul -kalat kuuluivat!

Lopuksi vielä vilautan yhtä toista työtä: hahtuvalangasta neulottua pitsiä. Tästä haluaisin tehdä lampun, siis plafondivarjostimen. En vaan tiedä, mistä löytäisin plafondikehikon ja miten rakentaa lampun. Sattuuko kellään olemaan vanhaa risaa plafondikehikkoa? Sähköasentajaystävältäni voin sitten kysyä lisää vinkkejä, kunhan kehikko löytyy.No, jos ei tästä synny lamppua, niin sitten tyynynpäällinen. Tai jos vaikka neulon näitä lisää ja kokoan niistä (taas yhden) peiton. Vai voisiko tällä tekniikalla tehdä verhot...?

Pientä krääsää ja ostolahjoja lukuunottamatta joululahjat olivat tässä. Huomenna pitää vielä pyykätä, pakata ja paketoida. Sittenhän saakin jo joulu tulla!

2 kommenttia:

  1. Vau! Tosi ihanat!! Itselläkin on suunnitelmissa pojalle tilkkupeitto, kun on siirtymässä pinnasängystä isompaan, saas nähdä tuleeko toteutuksesta valmista.. Iloista joulunaikaa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana täkki! Hieman olet viitseliäs kun olet tuommoisen jaksanut väsätä!

    VastaaPoista