maanantai 20. joulukuuta 2010

Joululahjapaljastuksia, vol. 1

Joulu rynnii kyynärpäätaktiikalla, eikä sen tuloa hidasta mikään, eivät edes kutsut työpaikkahaastatteluihin! Joo, hieno juttu, ja olisipa loistava joululahja, jos saisin työpaikan. Mutta ajatukset ovat hajallaan, ja vähän joululahja-askartelutkin vielä. Onneksi menemme mummulaan jouluksi, joten ruokahuollosta ja joulusiivouksesta ei tarvitse kovasti huolehtia.

Mutta tässä siis joululahjasäkin päälimmäisiä:Kummipojalle pöllöpussukka. Sisälle sujautetaan muutama käärme ja kilpikonna sekä pikkuinen heijastinpallero.Tytöille uimapuvut,kypärämyssytja lämpimät kalsarit. Kypärämyssyt ja kalsarit on tehty Myllymuksujen merino-interlockista.Isäntäkin saa perinteiset kalsaritsekä pannumyssyn ja patakintaan! Vanhoista patakintaista kuuluu aina valitusta, että miksi nämä on tehty vasenkätisille (siis sopivat oikeaan käteen). Siksi tein vasemman käden patakintaan.

Pysykää linjoilla, sillä vielä tulee paljastuksia...

3 kommenttia:

  1. ...hai fatto molte cose!!!!! gli astucci son troppooooo carini! 1 bacio!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa oot tehny kivoja juttuja lahjaksi! Millanen ompelukone/peitetikkikone sulla on kun saat tehtyä päiväpeitoista noin siistit?

    VastaaPoista
  3. Kiitos Minnariitta. Olen tehnyt ne ihan kotiompelukoneella. Minulla on Janomen ompelukone. En vielä (2 vuoden jälkeen) ihan tiedä, onko se hyvä vai ei. Se toimii vähän "japanilaisella" logiikalla, mutta kyllä se ihan varma ja melko tukevakin on. Mutta tosiaan tuo tilkkupeittojen ompelu oli sille aikamoinen ponnistus.

    VastaaPoista