lauantai 8. toukokuuta 2010

Lisää helmiä, mutta ei sioille tällä kertaa

Ystäväni Angela (jonka blogiin linkki näkyy ohessa) näki edellisen postaukseni ja saman tien tilasi minulta korun, jonka hän voisi lahjoittaa sisarelleen. Tein sitten kaksi korua, toisen Angelalle ja toisen sisarelleen.


Toinen koruista on samankaltainen kuin edellinenkin koru, itse asiassa siitä tuli sellainen kuin sen ensimmäisen oli tarkoitus olla. Mutta sitten päätin kokeilla huopahelmiä. Vähän vielä koristelin niitä virkkaamalla. Ja kehtasin sitten lähettää tämän koeversion Angelalle... Ei se ole täydellinen, mutta aika hauska kuitenkin.

Muuta valmista en olekaan saanut aikaiseksi. En viitsi julkaista takkia josta puuttuu napit tai villapaidan takakappaletta. Ehkä nekin joskus valmistuvat. Sitä paitsi minulla on ollut muuta tekemistä ihan riittämiin. Tänään oli tentti, johon luettavaa oli lähes 1000 sivua. Ei siinä paljon ommella ohessa.

Muutkin projektit ovat jääneet sivuun, mm. kasvimaa on vielä ihan siinä kunnossa, mihin se syksyllä jäi. Jotakin siemeniä olen sentään saanut ruukkuun, tässä fenkolia ja parsakalia. Raportoin palstalta lisää, kunhan kerkiän sinne möyrimään.

Ai niin, sellainen huomio vielä, että minusta on tullut Macin käyttäjä. Mieheni hankki uuden ja lahjoitti minulle vanhan. Uuden tietokoneen käyttöönotto ja käytönopettelu on vielä pahasti kesken. Toivottavasti se ei vaikuta tämän postauksen ulkonäköön tai blogini toimintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti