maanantai 10. toukokuuta 2010

Farkkutakki huonekalukankaasta

Vihdoinkin sain napit tähän takkiin, ja voin esitellä sen "julkisesti". Takki on tehty Eurokankaan palalaarista löydetystä huonekalukankaasta. Käytin kankaan nurjan puolen; pidin sen väriblokeista, sitä paitsi oikealla oli tahroja. Oli todella työlästä miettiä mistä kohtaa ja miten päin minkäkin kappaleen leikkaa, jotta värit tulisivat mahdollisimman tasaisesti. Muuten mielestäni leikkaus onnistui ihan hyvin, mutta kaulus olisi pitänyt olla toisin päin. No, eiköhän tätä takkia tämän kesän voi käyttää. Arveluttava seikka on vielä takin peseminen: miten huonekalukangas kestää pesua. Ennen leikkausta kastelin kankaan kylämällä vedellä, mutta mitä tapahtuu, kun laitan koko takin pesukoneeseen 40 asteeseen? Kutistuuko taki, lähteekö lika?



Kevät tekee (hitaasti) tuloaan ja talvimyssyt joutivat jo pois. Esiin tuli kaivettua kesäisempiä päähineitä, mm. viime kesänä virkkaamani puuvillahatut. Vaikka nämä eivät tuoretta tuotantoa olekaan, ajattelin esitellä ne kuitenkin. Mielestäni ne ovat hienot ja sopivat hyvin käyttäjilleen (tosin käyttäjät eivät olleet kovin kuvauksellisia tällä kertaa...)

1 kommentti:

  1. ompas söpöset hatut. kyllä sinultakin kritiikkiä töiden suhteen löytyy ;) Minusta se itsekritiikki nostaa omassa päässä tuotteen tasoa. että kaikkea ei pidä hyväksyä ja parempaan jälkeen voi olla todella tyytyväinen..

    VastaaPoista