sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Mitä elämässä tapahtuu?

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Itse ihmettelen, että mitä tämä vuosi on minulle tuomassa. Tiedossa ei ole mitään uutta ja yllättävää, mutta ihmettelen omia fiiliksisäni. Olen ollut jotenkin erityisen saamaton viime aikoina. Oikein mikään ei kiinnosta enkä osaa innolla ryhtyä mihinkään. Tämä blogi on siitä hyvä esimerkki. Olen tehtaillut mm. joululahjoja, mutta ei minulla ole ollut mitään intoa valokuvata töitäni ja tuoda niitä tänne. 

Suhtaudun tähän olotilaan jotenkin niin, että tämäpä on jännittävää. Nimittäin mietin, että mitäköhän on tulossa. Tarkoittaako tämä hiljainen kausi, että olen saamassa jonkun ihan uuden inspiraation? Toivottavasti! Sitä odotan innolla.

No, ehkä palaan joululahjoihin vähän myöhemmin (ehkä en...), mutta tässä nyt kaikesta huolimatta tytön tunika / mekko. Olin itselleni tehnyt tällaisen joskus pari vuotta sitten. Siitä asti tyttö on hokenut, että hän haluaa samanlaisen. Nyt sitten välipäivinä tartuin tehtävään. Entistä pienempiä merinointerlockjämäpaloja oli jäljellä ja niistä sain juuri ja juuri koottua tämän palapelin. Ja yllättäen mekosta tuli vähän liian leveä;-). Mutta käyttäjä on kuitenkin tyytyväinen.2 kommenttia:

 1. Ciao Virva! Sei bravissima! L'abitino pacthwork è delizioso (ma come fai a cucire così bene??!?!??).....come la modella che lo indossa (é Ines?) che è cresciuta!!!! Buon anno e buon tutto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao, Angela! Si, é Ines:-). Esercizio, esercizio...

   Grazie per la cartolina di natale! Siamo stati pigri noi quest'anno e non ne abbiamo mandato nessuna. Ma buon anno anche a voi!

   Poista