tiistai 8. lokakuuta 2013

Mihin sukanvarret hävisivät?

Hei, missä sukanvarret? Onneksi sukat olivat reikäiset...

Ai, sukanvarret ovatkin tarttuneet lahkeisiin.

Housuista tuli niin pitkät, että piti vähän ommella rypytyksiä. Jos housut ovat vielä ehjät kun sääret ovat venyneet, niin nuo rypytykset on helppo purkaa.

Ja lopuksi yksi mun kestoärsytyksistä! En voi sietää pakkauksia, ja ylipakkaaminen on ihan pahinta. Tässä kauhuesimerkki: arvostettua ja erinomaista luonnonkosmetiikkaa, kolminkertainen pahvipakkaus ja vielä tuoteselostepaperi erikseen. Ei voi olla tyhmempää (vaikka jotkut lobbarit kuinka yrittävät vakuuttaa, että pakkaus ei ole paha).

2 kommenttia:

 1. Virva! Ciao! Vediamo se stavolta il mio commento riesco a pubblicarlo! Intanto sono contenta che il mio tutorial sui sacchettini ti sia stato utile per i tuoi....ripieni di lavanda! Che buona la lavanda! Ma anche che carina l'idea di questo post! E' un riciclo simpaticissimo oltre che utile! Allora, ti stai allenando anche tu per la maratona????? O sei pigrona? Domenica, se non piove noi faremo una mini-mini-maratona. In realtà è un evento di beneficenza....in ogni caso son quasi 6km per il centro di Firenze! Il post precedente a questo da leggere con il traduttore è uno spasso! Direi che non ho capito niente....per le tue ragazze sono sempre più belle! Un abbraccio e a presto , in Italia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Angela, purtroppo sono pigrona! (Ma ho anch'io fatto mini-maratona, anzi, ne ho fatto già tre - 1km con le ragazze:D)

   Più tardi ti faccio sapere i nostri piani. Ancora non so niente.

   Poista