lauantai 24. elokuuta 2013

Koreita koreja

Eteisen hattuhylly on ollut katastrofi. Jos sieltä vaikka yritti ottaa lapsen kaulahuivia, niin niskaan satoi kuuro muuta hyllyllä lojuvaa tavaraa. Jotain piti siis keksiä. Ensimmäinen korisuunnitelmani meni täysin mönkään (esitely muutama postaus sitten...), mutta nyt jo toimii paremmin: Moko-marketista metallilankakorit. Mitoitus on ok, mutta ulkonäkö ja toiminnallisuus kaipaavat vielä hiomista.

Vuoraus koreihin tehtiin vanhoista lakanoista, mummon lahjoittamista satunnaiskankaista yms.


Tätä kuvaa jaksan ihmetellä. Ihan kuin meillä olisi siistiä, eikä mitään ylimääräistä tavaraa lojuisi missään!

Ja taas loppuhuipennukseksi terveisiä kasvimaalta. Tämä kesä on monella tapaa ollut epäonninen. Mutta yksi pensastomaatti ei epäonnistunut tehtävässään. Siis todellakin tämä sato on yhdestä kasvista. En uskaltanut enää jättää tomaatteja ulos. Jos olisi tullut halla, voro tai joku citykani, niin olisi harmittanut aika paljon. Nyt siis odotellaan että tomaatit punastuvat.

5 kommenttia:

 1. Onni on järjestys eteisessä ja ihmiset, jotka kanssa laittaa kamppeensa niille varatuille paikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, osuitpa taas naulan kantaan. Mitä hyötyä on koreista, jos niissä ei ole mitään järkevää tavaraa? Meillä mies on niin pitkä, että hän yltää hattuhyllylle ilman ongelmia. Hänelle jäi oma "koriton kolo". Ja sitten tytöt eivät taas yllä ollenkaan hyllylle, oli korit tai ei. Joten siis korit ovat minun valtakuntaa. Sitten voi syyttää vain itseään, jos tavarat eivät ole järjestyksessä;-)

   Poista
 2. Mulla on ollut suunnitelmissa jo pitkään saada eteisen seinään koukut kaikkialla pyöriville kypärille. Miten voi muutama koukku olla niin vaikea saada ostettua, päätettyä paikka ja kiinnitettyä. Tai ostaminen on tietty hankalaa, kun lähimpään koukkukauppaan on se 100 km, mutta se ei kyllä selitä mitään. Että pariin koukkuun nähden vaikuttaa erittäin hyvältä saada paikalleen korit ja niille vielä kaunistuksetkin.

  VastaaPoista
 3. Olipa tuottelias tomaatin varsi! Silloin tällöin kuulen puhuttavan resepteistä joihin käytetään vihreitä tomaatteja, täytyypä etsiä netistä. Kurkistin muitakin juttujasi ja nättejä pikkutyttöjä :) Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vihreitä tomaatteja voi säilöä etikkaan. Viime kesänä säilöin niitä, mutta resepti ei tainnut olla onnistunut ja osa on vielä syömättä. Netistä etsimään siis. Syksyn odotusta sinnekin. Me muuten suunnitellaan Italian matkaa marraskuuksi:-)

   Poista