lauantai 18. kesäkuuta 2011

Arvonta - housun kaavat mittojen mukaan!Nyt julkistan lupaamani arvonnan! Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tätä postausta. Jokainen kommentoija saa yhden arvan. En anna blogin rekisteröityneille lukijoille tai muille ansioituneille enempää arpoja kuin muillekaan, mutta jos voittaja sattuu olemaan blogini lukija tai muuten vienyt viestiäni eteenpäin, voi hän saada palkinnon laadinnan yhteydessä erityiskohtelun. Lukijaksi ryhtyminen voi siis kannattaa!

Arvonnan suoritan perjantaina 1.7. (tai niillä main...). Palkintojen lukumäärä riippuu osallistujien määrästä. Jos osallistujia on alle 20, arvon yhden palkinnon, 20 - 50 osallistujalle jaossa on kaksi palkintoa ja jos auringonpilkut tai jokin muu luonnonilmiö saa aikaiseksi sellaisen ihmeen että osallistujia tule yli 50, lupaan sinnitellä kolme palkintoa.

Ja sitten ne palkinnot: voittajalle / voittajille piirrän housun kaavat mittojen mukaan. Valitettavasti lupaan tehdä vain aikuisten naisten kaavat - lasten ja miesten mitoitus ei taidoillani onnistu. Voittajalle / voittajille lähetän ohjeet mittojen ottamisesta ja sitten piirrän mittojen mukaan housujen peruskaavan kaavapaperille. Minun kaavoissani idea on, että mallia voi sitten muokata oman maun mukaan. Esim. voi leventää tai kaventaa lahkeita, tehdä vyötärönauhan sijaan kuminauhakujan, lisätä / muokata taskuja, madaltaa vyötäröä... Jos tekemäni peruskaava onnistuu edes kohtuullisesti, kannattaa ehdottomasti lähteä muokkaamaan versioita. Menetettävänä on pätkä kangasta, mutta voitettavana on erimallisia mittojen mukaan tehtyjä housuja!

Onnea kaikille arvontaan!

Blog Candy - cartamodello di pantaloni su misura!

Lascia un commento entro il primo Luglio. Così puoi vincere un cartamodello di pantaloni su misura (solo donna purtroppo).

Buona fortuna a tutti!

16 kommenttia:

 1. Hauska arvonta! Mukana ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan :D
  HeliHoo

  VastaaPoista
 3. Oi voi, riittääköhän mikään paperi mun mitoille... Onneksi en ikinä voita mitään :D

  VastaaPoista
 4. Oih, hieno idea! Osallistuisin mielelläni. Tarvitsisin housun kaavaa, tosin en itselleni vaan äiskä olisi vailla. Itselleni on tälläisiä turha toivoa, kun nuo muodot voivat muuttua miksi tahansa ;) (Olen nyt viikolla 33 raskaana, siis).

  VastaaPoista
 5. Kiva idea arvontaan! Ehdottomasti haluan mukaan! Itselläni aika on niin tiukassa pienten lasten kans etten kerkeä juurikaan ompelemaan, ja varsinkaan kaavoja piirtelemään...

  VastaaPoista
 6. Mamma fiksaa: voi kaavat hyvin tehdä äidinkin mitoilla. Ja raskaanaolevien kanssa voidaan sopia aikataulusta - otetaan mitat ja piirretään kaava vasta sitten kun mitat on vakioitu...
  Elämäntapaidiootti: käännetään tarvittaessa paperirulla poikittain;-)

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta, haluan ehdottomasti osallistua;)
  -ellunlellu-

  VastaaPoista
 8. Hieno palkinto! Ehdottomasti mukana :)

  -M&A-

  VastaaPoista
 9. Täällä ollaan myös mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 10. juhuu, mukana tietenkin, olinkin housun kaavoja vailla!
  t. Hanna Salenius

  VastaaPoista
 11. Minä kans osallistun! Hieno palkinto. :-)

  VastaaPoista
 12. Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille. Kommentoida saa edelleen mutta arvontaan osallistuvat vain edellä olevat 14 kommentoijaa. Voittajan julkaisen seuraavassa postauksessa ihan pikapuolin, kunhan kerkiän... Jännittäkää vielä hetki

  VastaaPoista