keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Sorprese - yllätyksiä

Iris sai uuden hatun pari viikkoa sitten. Nyt oli sitten Ineksen vuoro. Käytin mekkokankaan jämiä, samoja lankoja ja samaa ideaa. Hatusta tuli ihan älyttömän hieno!


Jo jonkin aikaa sovitusnuken päällä on ollut valmis musta pellavahame. Sen kuvaaminen ja esittely ei vaan ole innostanut. Ensinnäkin mustan hameen kuvaaminen on tosi vaikeaa. Ja toiseksi, en tiedä, mitä hameesta ajatella. Periaatteessa se on ihan hieno, mutta se olisi pitänyt tehdä vähän toisella tavalla. Lisäksi tämä kuuluu taas sarjaan "en tiedä milloin ja minkä kanssa tätä käyttäisin". No, joka tapauksessa tässä se on. Itse olen ottanut tuon kuvan, jossa hame on sovitusnuken päällä, mutta äsken puin hameen itselleni ja annoin kameran tytöille. Rajaus meni metsään, mutta ihan kelpo kuva muuten...

Angelalta tuli kaksi yllätyslahjaa, toinen virtuaalinen ja toinen ihan konkreettinen. Grazie Angela! Konkreettinen lahja tuli postissa, paketista löytyi neulatyyny:

Käytän tässä Angelan ottamaa kuvaa - minun kamerasta kun puuttuu makrotoiminto, eikä kuvaajankaan toiminnoissa ole kehumista... Minun neulatyynyni on tuo sinisävyinen. Ompelupisteessäni ei vaan ole mitään romanttista, eikä tämä neulatyyny tunnu oikein sopivan sinne. Taidan tehdä sillä jotakin aivan muuta, hmmm.
Ja sitten Angelan virtuaalinen yllätyslahja. Blogini sai Angelalta tunnustuksen onnenamuletin muodossa. Jotta se tuottaisi onnea, pitäisi se lähettää eteenpäin seitsemälle bloggaajalle. Minä aion kärsiä vastoinkäymisistä tulevaisuudessakin, enkä välitä tätä eteenpäin, koska:
1. runo voi kärsiä käännöksen käännöksestä
2. en oikein tiedä, kenelle sen lähettäisin
3. periaatteesta en välitä kiertokirjeitä eteenpäin
Jos ei tulevankaan vuoden aikana rupea työpaikkaa löytymään, tiedämme ainakin mistä se johtuu!

4 kommenttia:

 1. Toisi hieno hattu! Eikä hameessakaan moittimista ole!:-)

  VastaaPoista
 2. Hieno hattu!
  Ja tosi kivoja myös edellisen postauksen mekot!

  Täytyy pitää mielessä, mitä kaikkea kivaa koristusta virkkauksella saa aikaan...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista! H3idi, hatun koristeita ei ole tehty virkkaamalla perinteisessä mielessä, vaan ne on tehty kirjailemalla ketjupistoilla.

  VastaaPoista
 4. Che bello! ti è arrivato il regalo vero in carne e ossa..ops in tessuto e ovatta!!!!!! un bacio...cmq anche se non invii la strega ad altri non importa! nessuno ci crede a queste cose! ;-P

  VastaaPoista