sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kukkia, kukkia, lisää kukkia...

Kesän kunniaksi kukkateemaa. Tämän postauksen taustalla on ajatus oman värimaailmani muuttumisesta. Aikaisemmin en ole juurikaan piitannut sinisen ja violetin sävyistä, mutta nyt ne jotenkin kiehtovat. On aika jännittävää huomata muutoksia omissa mieltymyksissä, arvailla mistä ne johtuvat ja ihmetellä, mistä seuraavaksi pitää.
Joo, tiedän. Lupiinit ovat rikkaruohoja. Mutta kasvimaan villiintyneillä penkereillä niitä oli vaan niin hurmaava värikirjo.


Myös torilta lähti mukaan violetteja parvekekukkia.


Sillä välin kun laitoin ruokaa oli eteisen peiliin ilmestynyt kukkaketo. Tuliaisia ahkerilta tytöiltä päiväkodista.


Päivän pääaihe on kai tämä kukkahattu. Se mukaelee aikaisemmin esittelemiäni tyttöjen hattuja, mutta sen olisi tarkoitus olla äidin hattu. Tästä taisi kuitenkin taas tulla esine joka jää käyttämättömäksi. Ihan älyttömän hieno hatusta tuli. Malli ja silmukoiden laskenta onnistui loistavasti ja toteutuskin on mallikelpoinen. Mutta milloin minä tällaista hattua käyttäisin? Ja minkä vaatteen kanssa? Tässä on muuten mannekiinina tyttöjen koripallo!
Lopuksi vielä huokaisen, että voi kun osaisi valokuvata. Ottamani valokuvat aina jotenkin latistuvat, eivätkä välitä sitä tunnelmaa, jonka innoittamana kameraan tartun.

2 kommenttia:

  1. ...i fiori son una meraviglia e il cappellino? vorrei essere piccola come Ines e Iris per avere le stesse cose! ciao!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiva hattu, ja hyvän värinen :)

    VastaaPoista