keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Työvaatteita

En sitten saanut sitä työpaikkaa. Sain kuitenkin palautetta ja kovasti kehuja: kuulemma hakemukseni oli ollut tosi hyvä ja haastattelukin oli mennyt hyvin. Mutta tehtävään oli sitten palkattu joku, jolla oli enemmän kokemusta ko. toimialalta. Saamani positiivinen palaute kuitenkin pelasti päiväni. Kyllä minäkin vielä töihin pääsen - kunhan vain löytyy se oikea paikka.

No, vaikka en töitä saanutkaan, niin silti olen ommellut itselleni "työvaatteita". Työvaatteet on vähän tylsiä, mutta esitellään nyt kuitenkin:

Tummanruskea trikoopaita, kangas Eurokankaan laarista

Vihreä poolopaita. Kangas on kaappien kätköistä: tyttöjä odottaessani löysin ihanaa valkoista puuvillainterlockia. Tarkoitukseni oli tehdä siitä pitkä kantoliina ja siinä tarkoituksessa värjäsin kankaan vihreäksi (ei vaan puolet siitä, toisen puolen värjäsin punaruskeaksi). Kantoliinoja ei meillä koskaan paljon käytetty, mutta tämä itsevärjätty kangas tuli käyttöön näin.

Somisteena ystäväni Angelan tekemä laukku.

Mustat vakosamettihousut. Kangas Eurokankaan laarista. Sametin pohja on vihertävää mutta ei se vihreä sävy paljon valmiissa vaatteessa näy. Kangasta jäi vielä yli ja suunnittelen siitä hametta. Hameeseen haluaisin applikoida jotakin vihreää, esim. kukkia satiinista... Saa nähdä, löydänkö sopivaa kangasta applikointeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti