torstai 26. marraskuuta 2009

Lakanoita ja muuta tylsää

Olen puuhastellut kaikenlaisia tylsiä juttuja viime päivinä. Tylsiä juttuja siinä mielessä, että ei niistä saa oikein näyttäviä kuvia tänne blogiin. (Lisäksi aikaa on mennyt paljon niin että en ole tehnyt tai ajatellut mitään mainitsemisenarvoista...). Ensin tein miehelle housut. Mies on niin hoikka ja pitkäraajainen, että hän ei tahdo löytää vaatteita valmiina. Nykyään hän käyttää vain minun tekemiä housuja. Uudet housut ovat mustat, vähän farkkutyyliset. En muuten suosittele kenellekään mitään mustaa käsityötä tähän aikaan vuodesta - oli tylsää ja työlästä. Ja samasta syystä en liitä tähän valokuvaa housuista. Eipä mustat housut synkkänä syyspäivänä näytä miltään.

Sitten ompelin lakanoita ja tyynyliinoja. Ostin Eurokankaasta palan tuplaleveää lakanakangasta ja arvioin, että siitä saa kaksi pussilakanaa ja pari tyynyliinaa. No ei ihan saanutkaan, tuplaleveä kangas ei ole tarpeeksi leveää, että pussilakanan saisi yhdestä pituudesta. Sitten piti pilkkoa vanha perintöpitsilakana jatkoksi. Nyt mietistkelen että mihin verhoon tai sohvatyynyyn käyttäisin näitä vanhoja pitsejä...

>
Viimeiseksi tein vielä vanhasta valoverhokankaasta kauppakassin. Olin aikaisemmin tehnyt jo hedelmäpusseja, mutta kaipasin vielä sangallista kassia.Ai niin ja sitten ompelin itselleni trikootunikan. Sitä en kyllä kehtaa esitellä - ainakaan vielä, koska en ole sinut sen kanssa. Siitä tuli omituinen munkin kaavun ja Viktor Klimenko -paidan välimuoto enkä tunne oloani kotoisaksi siinä. Saa nähdä, jääkö se käyttämättömäksi, muuttuuko makuni vai keksinkö tuunata sitä jotenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti