torstai 5. elokuuta 2010

Taas hattu ja muutakin

Taas saivat tytöt hatun. En edes tiedä, kummalle tämä on. Pitänee tehdä vielä toinen samanlainen - tai muuten samanlainen, mutta erilaisella nauhalla / rusetilla. Vaikka nyt rupeaisi kyllä olemaan jo myssyjentekoaika...Hatun lisäksi olen ommellut lakanoita. Kaikki vanhat pussilakanat rupeavat ratkeilemaan vanhuuttaan. Uusien ompelu on vielä melko helppo juttu, mutta mitä tehdä vanhoilla ohuiksi kuluneilla, hailakan värisillä lakanoilla. Tätä olen pohtinut pitkään. Nyt minulla on kehitteillä parikin juttua. Mutta eipä mennä asioiden edelle... Tässä siis uudet pussilakanat ja kolme tyynyliinaa.


Knagasta jäi vielä vähän yli, sekä vaaleaa että ruskeaa. Vaaleista tein lautasliinoja, ruskea päätynee ikuisuusprojektiin: tilkkupeittoihin. Tai pussukoihin, hmmm... Mutta siis meillä käytetään lähes pelkästään kankaisia lautasliinoja. Eikä meillä kyllä kulu talouspaperikaan, vaan kaikki pyyhitään pestäviin liinoihin. Kuvassa vielä tunnelmaa lautasliinakaapista.

2 kommenttia:

  1. Bellissimo questo capellino, complimenti per il tuo Blog, già inserito nei miei preferiti, visto che anche io amo realizzare le cose per bambini !
    Tanti saluti, Davida

    VastaaPoista
  2. Oi oi että osaa olla upea lakki :)

    VastaaPoista