torstai 26. elokuuta 2010

Synttärit

Tyttömme juhlivat synttäreitä. Neljä vuotta tuli täyteen.


Mikä huono äiti olenkaan! Edellisenä päivänä ennen synttäreitä tulin ajatelleeksi, että jotain lahjojakin pitäisi olla. Joku käyttämätön peli löytyi kaapin ylähyllyltä, mutta kyllähän sitä piti nyt olla jotakin äidin tekemääkin... Niinpä pikaisesti penkomaan kangas- ja tilkkuvarastoja ja ompelemaan. Siitä sitten syntyivät myssyt kakunteon ja pissavahinkopyykin ohella. Tämä tuntui melkein jo työltä: tiukka aikataulu ja ehdoton deadline.

No, myssyistä tuli hassun hauskat. Applikoidut kukkaset eivät paljonkaan näytä kukkasilta. Eipä siinä juuri ollut aikaa mallailla. Mutta värikkäitä koristeita nuo ainakin ovat. Ja myssyt kelpasivat tytöille. Ne päässä sitten leikitiin loppupäivä ja päiväkotiinkin ne piti heti laittaa päähän.
Nyt on edessä vielä toiset syttärit. Mummu täyttää 80 ja matkaamme tyttöjen kanssa vielä viikoksi mummulaan. Toivottavasti vielä on vähän kesän rippeitä nautittavaksi. Ainakin mustaherukoita (onko enää?) ja omenoita on tiedossa. Ja siksipä olen viikon verran off line. Puikot lähtee mukaan, ompelukone ja tietokone jäävät kotiin...!

1 kommentti:

  1. Ciao Virva, in ritardissimo (come sempre) tanti auguri a Ines e Iris, ma sono giustificata! Sono stata in Israele e da li ho avuto difficoltà con internet! Auguri! ma che peccato...però non ho vinto il blog candy! (scherzo!) un abbraccio

    VastaaPoista