keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

One size fits all - kuva-arvoituksen ratkaisu

Tässä neiti Cool poseeraa uudessa villatakissaan:


Eli mummon neliö -virkkauksesta tuli 3D-villatakki. Tämä on virkattu kahtena kappaleena, ja koko toteutus on tehty virkaten. Yhtään saumaa ei tarvinnut ommella. Ainut viimeistelyhomma oli langanpäiden päättely ja sitäkin oli loppujen lopuksi tosi vähän, koska olin virkannut langanpäät sinne pylväiden sisään. Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä näitä kaksi; toiseen oli tarkoitus vaihtaa vihreän ja turkoosin paikkaa. Mutta niin hieno kuin tämä onkin, en usko että villatakki on kovin käytänöllinen. Saattaa siis olla että tämä jäi yksinäiseksi kuriositeetiksi.
Mutta katsokaapa mihin tämä yksinäinen kuriositeetti vielä sopii! Aivan mahtavaa! Se sopii myös minulle. Hmm, mahtaisiko se sopia isännällekin..? (seuraavat kuvat ottanut äskeinen neiti Cool)
Ehkäpä isäntä ei ilahdu vihreä-turkoosista bolerovillatakista, mutta näistä "sinivuoren yö" -verkkareista isäntä varmasti ilahtuu:Ai, miten niin sinivuori?


Miehen maratoninnostus on riittänyt tänne asti. Ja se riittänee vielä ainakin muutaman viikon, sillä toukokuun loppupuolella on edessä Tukholman maraton. No, maratontreenauksessa on vähän makkaroita hävinnyt vyötäröltä, ja kaikki housut ovat tippua jalasta. Mulla taitaa olla tässä iso housuprojekti edessä. Tässä homma on siis aloitettu ulkoiluhousuista.
Näiden ajoitus vaan ei mennyt ihan putkeen: nyt lenkkeillään jo shortseissa. No, kaikkea ei voi saada - nyt isännällä on töissäkäyvä emäntä...

5 kommenttia:

 1. Kiva neuletakki, ihanat värit! Kätevää, että vaate "muuttuu" käyttäjän mukaan! :)

  VastaaPoista
 2. Arvoituksestahan tulikin kelpo villatakki. :-) Näyttää tosi hyvältä sinunkin päälläsi. Kiva ja pirtsakka!

  VastaaPoista
 3. Hieno! Näppärä vaate, sopii mielestäni paremmin sinulle :)

  Ajoituksessa on vikaa minullakin, pahemman kerran...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa oot saanu aikaseksi! ihana takki kertakaikkiaan, annoitkin hyvän vinkin yhteen mun projekteista! Kiitos! Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kehuista kaikille! Mitäköhän Minnariitalla on mielessä? Tuollaiset kommentit herättävät aina uteliaisuuden. Mutta kiva että joku saa inspiraatioita minun tekemisistäni. Joo, ja ajoitus on vaikeeta, varsinkin jos ei itse ole oman aikansa herra.

  VastaaPoista