tiistai 12. helmikuuta 2013

Paasto

Laskiaistiistai. Aika aloittaa paasto. Minä päätin aloittaa bloggauspaaston. Tämä idea liittyy siihen aikaisemmin raportoimaani moraaliongelmaan. Haluan paaston aikana tutkia, väheneekö tarpeeni ideoida ja tehdä kaikkea turhaa, jos blogi ei ole minua siihen kannustamassa. Jos himo ei siitä vähene, niin sitten pitää löytää joku eettinen tapa kanavoida luovuutta ja turhuuden tuottamisen tarvetta.

Sovin itseni kanssa että pääsiäisenä saan esitellä tällä foorumilla kaiken, mitä olen paaston aikana tuottanut. Mutta ei ennen sitä. Ennen sitä voin kyllä postailla muuta, esim. kirjoitella pakinoita tai julkaista luontokuvia (hmmm...). Tai mitä tahansta, mikä ei tuota uutta fyysistä tavaraa tähän maailmaan. Ruoan suhteen olen vähän horjuvalla kannalla. Ruoka on kyllä fyysistä, mutta ruokaa on pakko olla - ja se tehdään tosi tarpeeseen (useimmiten). Jos siis siltä tuntuu, niin annan itselleni luvan kirjoittaa ruokajuttuja.

Ennen paastoa herkutellaan vähän. Mieleni tekee esitellä keskeneräinen työ. Tähän olen nyt upottamassa niitä kid mohareita, mitä tuli hamstrattua. Ja sen lisäksi tämä on juuri sitä insinöörimäistä muotoonneulontaa, mikä minua himoittaa.

Ihme juttu! tuleekohan siitä mitään...?

Sitten hame, jonka tein Eurokankaan kankaasta, joka oli niiiiiin ihana, että se oli pakko ostaa, vaikka ei tuollaista hametta kyllä alkuunkaan tarvitse. No, olihan se mulla tänään töissä (ja oli hyvä päivä: sain asiakkaan hyväksynnän jätti-ikuisuusprojektille! Hurraaa!).

Päälikankaan lisäksi vuori on ihana...

2 kommenttia:

  1. Ciao Virva! Non ti dico quanto ho riso quando ho letto il post tradotto con google. Cose assurde....so solo che, forse, farai il digiuno durante la quaresima! Per il resto la traduzione non so cosa voglia dire! In ogni caso bella la gonna verde! Mi piace molto il tessuto! NOn ho ancora risposto alla tua domanda, su cosa sia il Caaf! In Italia ci sono uffici del Sindacato dei lavoratori dove si può andare a fare la dichiarazione dei redditi per pagare le tasse! E io volevo lavorare per fare questo, ma l'esame non è andato bene! Perciò sono sempre a casa a cucire o a fare altro! Ti abbraccio e buon tutto! Un saluto a tutti! :)

    VastaaPoista
  2. Grazie, Angela per il tuo commento. Anche io ho riso quando ho capito come ha dovuto interpretare google il mio post. Ho usato parole con doppio significato e anche altrimenti giocato con le parole. Volevo solo dire che faccio una pausa con il blog. Mi da annoia che sto facendo cose inutili. Il mio morale è diventato molto ecologico...

    VastaaPoista