lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pöydän jalkaa palelsi, mutta ei palella enää!

Sain edellisen ison työn valmiiksi (lähes, viimeistelyt kesken). Vieroitusoireiden torjuntaan piti keksiä jotain. Virkkasin siis sukan pöydän jalalle!
Jo kun teimme keittiöremonttia, mietin, että mitä tuolle yksinäiselle jalalle keksisi. Valkoinen metalliputki on tosi tylsä. Nyt sitten iski inspiraatio, kun oli sopivan väristä lankaa ja mielenkiintoinen pitsimalli kokeiltavana. Kiinnitinpä koetilkun keittiön tylsääkin tylsempään putkijalkaan. Mutta tuo pitsi on hienoa. Ja kaiken kaikkiaan systeemi toimii hyvin. Pitäisikö käydä ostamassa pari kerää lisää ja virkata koko jalka peittoon?

Olen tässä ohessa tehnyt kaikenlaista pientä tuunausta. Vanhoja housuja korjailen, uusien pikkuhousujen kiristäviä kuminauhoja vaihtelen yms. Lisäksi ompelin vielä yhden tällaisen huivin. Nämä on kyllä tosi käteviä, ja meidän tytöt tykkää. Teen näitä lisää sitä mukaa kun löydän sopivia kankaita.
Lisää vietoiusoireita muuten on tiedossa. Juhannusta pitäisi lähteä viettämään mummulaan, ja se takoittaa tuntien autossa istumista ja muutenkin luppoaikaa. Ja minulla ei ole mitään neule- tai virkkaustyötä. Apua! Äkkiä ideoita (ja lankoja)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti