maanantai 11. kesäkuuta 2012

Insinöörien käsityökerho

Taas yksi pitkähihainen paita. Ja taas niin ihanan oudon värinen.
Työkaverini Heikin kanssa tavallisesti puuhaamme jotain tällaista (no ei nyt ihan...):
Mutta kerran päädyimme juttelemaan ompelukoneista. Heikki on innokas retkeilijä ja innokas käsityöihminen. Ja jos minä intoilen insinöörin pitsiliinasta, niin Heikillä on vähän toinen lähestymistapa insinöörimäisiin käsitöihin: Hän siis pääasiassa puuhailee retkeilyasusteita, askartelee erilaisista teknisistä materiaaleista ja kehittelee työkaluja tähän tarkoitukseen. Heikki on muun muassa miettinyt, miten saisi ompelukoneen syöttösuunnan muutettua niin, että esim. housun sivusauman tikkaus onnistuisi helpommin. Kerran hän esitteli millilleen pyöreiksi leikatuja ja reunoista "polttamalla" huoliteltuja kangastilkkuja; laserleikkuria oli vähän viritelty. Mahtoikohan sen polvipaikan kiinnittäminenkin onnistua sillä laserilla? Tänään Heikki kysyi, että sattuisinko tietämään sähköä johtavaa kangasta, nyt kuulemma sellaista tarvittaisiin. Sähköä johtavaa lankaa hänellä jo onkin.

Voi hurjaa! Sattuuko siis kukaan lukijoista tietämään sähköäjohtavaa kangasta? Vihjaiskaapa minulle! Ja sattuisiko kukaan olemaan kiinnostunut insinöörien käsityökerhosta?

2 kommenttia:

  1. Virva nama sinun insinoorien kasityojutut on ihan kertakaikkiaan mahtavia:) rakastan tuota sinun rajat rikkovaa lahestymistapaa. t. inkeri

    VastaaPoista
  2. Inkeri, hauska kuulla sinusta! Kaikenlainen poikkitieteellisyys taitaa olla mun juttu...

    VastaaPoista