tiistai 7. kesäkuuta 2011

Sinisiä kukkia parvekeella

Taas äidin värisilmä pettää: sinisiä kukkia parvekkeella...?
Lähtökohta: kaksi tahriintunutta raskausaikaista valkoista paitaa.Tavoite: tytöille valkoiset (tai no, melko valkoiset) kesäpaidat.Lisäksi lomailevalta ideatehtaalta huivipannat. Varsinkin Iriksen hiukset ovat niin liukkaat ja sileät, että niitä ei saa millään pysymään siististi kiinni. Aina hiukset roikkuvat kasvoilla, menevät suuhun ja tahriintuvat ruokaan. Tämän ongelman ratkaisuksi kehittelin huivipantaa. Siitä tuli kuitenkin hienompi ja monikäyttöisempi kuin kuvittelin. Nämä pannathan toimivat näppärästi myös aurinkohattuna.

Sitten vähän muuta tarinaa. Näyttää siltä että tämän ideatehtaan toiminta voi taas vilkastua. Olen nimittäin vaihtamassa työpaikkaa. Uusi työni on vain 50% normaalityöajasta! Nyt minulla voisi taas olla aikaa tehdä oikeasti tärkeitä asioita. Mutta saa nähdä, miten sen toisen 50%:n käyttäminen sitten onnistuu. Saahan sen kulumaan nukkumiseen ja lehdenlukuunkin.

Ja vielä voisin ennakkovaroituksena vinkata, että suunnittelen arvontaa. Siitä tuleekin oikein poikkeuksellinen arvonta. Kannattaa siis seurata, mitä täällä tapahtuu..!

4 kommenttia:

 1. Ciao Virva....da quanto tempo!!!!Ora ho finito di lavorare e torno nel mondo virtuale... Tutto ok? Davvero belle le fasce per i capelli.....un abbraccio!

  VastaaPoista
 2. Ciao, Angela! Benvenuta nel mondo virtuale. Anch'io sto per cambiare il lavoro. Nel nuovo lavoro spero di avere più tempo per le cose più importanti! Farò soltanto 50% dal tempo pieno (forse avevi gia capito...)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kertoisitko, miten teit huivipannan?! Meillä olisi tytöllä juurikin tuollaiselle käyttöä!

  VastaaPoista
 4. Minäkin voisin huolia jonkinlaista ohjetta noihin huivipantoihin. :) Omat hiukset ovat myös tosi liukkaat ja nyt sen verran lyhyetki, ettei kunnolla saa kiinni, joten huivipannat pelastavat hiusongelman. :) Olen joskus ostanut kaksi mutta olisi kiva tehdä itsekin. :)

  VastaaPoista