torstai 30. joulukuuta 2010

Joulupakkanen

Vietimme valkean joulun paukkupakkasessa. Aattona pakkasta oli 25 astetta (25 gradi sotto zero!). Kaunista, tunnelmallista - ja kylmää!

Joulunpyhinä ehdin heiluttelemaan puikkoja tämän verran: pitsisäärystimet. Nyt täytyy varmaan tehdä farkkuhame. Minkäs muun kanssa pitsisäärystimiä voi käyttää? Tai no, voihan niitä käyttää paukkupakkasilla housujen alla.


Lopuksi tekisin vähän "mielipidemittausta". Aina silloin tällöin joku käy blogiani lukemassa, mutta olisi tosi kiva saada kommentteja ja vaikka vakituisia lukijoita. Mitä te, satunnaiset lukijat, oikein toivoisitte näkevänne/lukevanne? Miten saisin teitä aktivoitua? En kyllä tiedä, voinko enää noista tilkkupeitoista panna paremmaksi, niiden teko oli taitojeni ja ajankäyttöni ylärajoilla. Jos siis toivotte vielä näyttävämpiä töitä, pitänee minun sulkea tämä putiikki... Kaino toivomukseni on siis: kommentoikaa ja antakaa palautetta.

4 kommenttia:

 1. Minä käyn ihailemassa aikaansaannoksiasi. Ihanuuksia olet saanut aikaan, niin neulomalla kuin ompelemallakin. Ideoitakin olen sinulta saanut. Kiitoksia paljon.

  Nuo säärystimet on tosi kauniit;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos eitsu. Minä tiedän, että sinä luet ahkerasti, kiitos siitäkin. Menipä kiittelyksi...

  VastaaPoista
 3. aivan ihanat säärystimet :)
  Löysin tänne YsVin kautta.
  Ihania töitä, merkkauduin heti lukijaksi.

  VastaaPoista
 4. Hei vupii! Tervetuloa vaan mukaan.

  VastaaPoista