torstai 15. heinäkuuta 2010

Helle inspiroi

Jostain syystä tämä käsittämätön helle inspiroi minua. Ideoita ja suunnitelmia on enemmän kuin uintiretkiltämme ehdin toteuttamaan. Mutta jotain valmistakin on syntynyt.

Ensinnäkin olen jatkanut samaa lankajämien hävitysteemaa. Tein ensin tytöille pikkulaukut. Eiväthän he niitä mihinkään tarvitse, mutta on kiva tehdä tytöille jotakin pientä. Ja laukuista tuli ihan hauskat.

Sen jälkeen päädyin tekemään itsellenikin pikkulaukun. Nyt kun taas tulee vietettyä aikaa leikkipuistossa, tällaista laukkua oikeasti kaipaa. Käsilaukkua ei viitsi mukana kantaa, mutta aina ei ole taskujakaan, mihin saisi avaimet ja puhelimen. Leikkipuistokäyttöön siis tämä pussukka on paikallaan.

Helle inspiroi myös tekemään helletoppeja. Ehdin ainakin yhden saamaan valmiiksi ennen kuin helteet loppuvat. Yksi toppi on vielä tekeillä. Saa nähdä, miten sen kanssa käy. Tämä keltainen toppikin kuuluu langanjämien tuhoamissarjaan. Tuo keltainen lanka on niitä samoja tuhoamislistalla olevia puuvillalankoja.
Ja sitten varsinainen hellehomma: hillonkeitto ei ole kyllä ihan fiksua näin kuumalla. Mutta minkäs teet, paras mansikka-aika on meneillään. Hilloissa on mansikan lisäksi joko raparperia tai vadelmaa. Vadelmat ja raparperit ovat omalta kasvimaalta, mutta mansikat ihan vaan marketin aulasta.

4 kommenttia:

 1. Toppia kans tulin kommentilla ihailemaan! :D Laukutkin on kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Virva,Virva.....sei una continua sorpresa! Allora fa caldo anche lì, da voi! In questi giorni a Firenze ci sono dai 34 ai 36 gradi! così domani si va in montagna! Buona domenica.:-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Annika ja Miina.
  Angela, si, fa caldo anche da noi, più di due settimane 30 gradi e più. È tantissimo perche noi la montagna non ce l'abbiamo!

  VastaaPoista