sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Huono äiti ja huono bloggaaja

Huono äiti
Koulu alkoi ihan yllättäen. Edellisenä iltana äiti totesi, että lapset tarvitsevat jotain päällepantavaa kouluun. Lämpömittari näytti vielä hellelukemia, joten viimevuotiset hupparit ja pitkähihaiset eivät oikein auttaneet alkuun. Kääk, paniikki!

Kangasvarastoja ja pyykkikoreja pengottuani päädyin palloratkaisuun: toiselle tytölle t-paita pinkistä pallokankaasta ja toiselle miehen vanhasta, risasta t-paidasta. Palloapplikaatiot ovat hyviä siltä varalta, että kangas reikiintyy lisää: sitten voi ommella lisää palloja.
Huono bloggaaja
No, tuosta koulun alusta on jo melkein kuukausi aikaa, ja vasta nyt sain aikaiseksi kuvata nuo paidat. Jostain syystä blogikirjoittelu ei ole innostanut näinä päivinä. Etsitäänpä syitä ja selityksiä: Ensinnäkin on kovasti työkiireitä. Ja toiseksi, kasvimaalla olisi puuhaa niin paljon kuin vaan ehtii tekemään. Ja kolmanneksi valokuvat. Joskus aikaisemmin jo tilitin, kuinka minua harmittaa, että en osaa ottaa hyviä kuvia. No, harmittaa edelleen. Mutta nyt juttelin yhden työkaverin kanssa, että josko hän vähän osaisi opastaa. Emme nyt vaan ole vielä ehtineet tekemään asialle mitään. Siksi valokuvat ärsyttävät tuplasti.

Tässä vielä kuvia sadosta. Huono kesä keskimäärin, mutta joitakin kohokohtia sentään. Valkosipulit (huom. selfie) ja hurmaavan väristä punasikuria (radicchio in italiano:-)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti