keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keltaiset housut

Sitten jonkun viime marraskuun olen ostanut kahta kangasta: softshelliä tyttöjen ja miehen takkeihin, ja sitten tämän keltaisen kankaan. Ja vielä on jemmassa vaikka mitä. Omat kaapit toimivat mitä parhaimpana inspiraationlähteenä!

Eli keltaiset housut. Ja asusteena näissä kuvissa tämä, poncho, jonka tekemiseen kyllästyin totaalisesti toissakesänä. Purin siitä kaikki turhat koristeet ja päättelin langanpäät. Ehkäpä tälle näin löytyy käyttöä...

Tytöt saivat omat kirjastokortit. Omat matkakortit ovat olleet käytössä jo lähes vuoden. On siis aika saada myös kukkaro, jossa näitä arvoesineitä säilytetään. Enpä ole ennen tehnyt tällaista kehyskukkaroa. Ompeleminen meni yllättävän helposti, mutta kyllä tuo kehyksen kiinnittäminen oli vähän arveluttavaa. En tiedä, olisiko kehyksen saanut hohtimilla puristettua kiinni, mutta meiltä ei hohtimia löytynyt. Minä siis vasaroin naapurien iloksi. Vasaraa piti heilutella aika voimallisesti, ja tulipa siinä sivussa moukaroitua nuo kehykset vähän uuteen muotoon. Siis miten nuo kehykset pitäisi kiinnittää ihan oikeasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti