torstai 6. maaliskuuta 2014

Villatakki viisi- ja kuusikulmioista

Tämä työ ei oikein sovi tilkkupaastoon, tähän nimittäin meni valtavasti lankaa ja ihan uutta: Supercool-merinovillaa Vihreästä Vyyhdistä Hakaniemestä. Mutta toisaalta aloitin työn jo viime vuoden puolella - niin ja onhan tässä niitä tilkkujakin.

Miksi minusta tuntuu että blogger vääristää värejä? Villatakin värit ovat luonnossa (ja valokuvissa) kirkkaammat kuin mitä näissä blogin kuvissa näyttää.

Sitten minusta tuntuu että jatkan tilkkutammikuuta suoraan paastoon. Ei siis vieläkään tee mieli mennä kangaskauppaan, päin vastoin, varastoissa on kankaita ja tilkkuja, joista olisi kivaa tehdä kaikenlaista. Sovitaan, että vetoketjuja ja muita tarvikkeita saa ostaa, ja tarvittaessa esim. vuorikangasta. Mutta pääsiäiseen asti yritän tällä kertaa pärjätä niin, että en osta uusia kankaita. Alla esimerkki houkuttelevasta tilkkuläjästä: sekalaisen värisiä sametteja...

1 kommentti:

  1. No nyt mun täytyy itse kommentoida: värit ovat muuttuneet! Nyt näyttää ihan oikealta. Mistä tässä oikein on kyse? Oliko se vaan se esikatselu, jossa värit olivat metsässä?

    VastaaPoista