lauantai 29. kesäkuuta 2013

200. postaus - Tanja K:n kunniaksi

Tanja K, kiitos kun luet ja kommentoit! Minun piti laittaa tähän toivomiasi sovituskuvia, mutta bloggerissa on joku vika, enkä millään saa kuvia oikean kokoisiksi. Yritän joskus myöhemmin uudestaan.

Tosiaan, tämä on 200. postaus mun blogihistorian aikana. Aihe ei ole kovin juhlava, mutta juhlavaksi sen tekee aktiivinen lukija. Ja tietysti kaikki lukijat, onhan niitä muitakin, Tanja vaan kommentoi aktiivisesti.

Ja sitten päivän akuutein aihe: LOMA! Se alkoi tänään (tai siis eilen, kun vasta nyt julkaisen tekstin). Tiedossa neljä viikkoa yhteistä aikaa tyttöjen kanssa. Ja osan ajasta mukana on myös mies. Suomen suvi on ihana! Nautinnollista suvea toivon kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. =) Hiukkako mun sydän hypähti säikähdyksestä, kun oma nimi pomppas esiin. Mutta jep, rauhoitun, ei ollut mitään säikähdettävää. Mistähän tämä tulee, että ei tule ekana mieleen että "kunniaksi" vaan ennemminkin, "mitä nyt pidetäänkö mua jo hulluna häirikkönä". =)

  Onnea kunnioitettavasta määrästä postauksia! Ja siitä, että ne ei ole mitään höpölöpöhuttua!

  Ja tietty erinomaisen hauskaa lomaa! Lekottelua, kasvimaahommia, käsitöitä ja moraalisia pohdintojako tiedossa?

  Kiitos ja kumarrus saamastani kunniasta.

  VastaaPoista
 2. Voi anteeksi, tarkoitus ei ollut säikähdyttää:-) Minä vähän kärsin siitä, kun blogilla ei ole paljoakaan lukijoita ja kommentoijia vielä vahemmän. Se varmasti osittain johtuu siitä, kun en halua ryhtyä fb-aktiiviksi. Siksi, Tanja K, sun kommentit on erityisen tärkeitä mulle.

  Ja kesäsuunnitelmat on suurinpiirtein nuo. Moraaliset teoretisoinnit ovat jääneet viimeaikoina vähemmälle, mutta niin on kaikki tekeminenkin. Ehkä moraali ja käsityöt ovat nyt tilapäisesti tasapainossa (kohta taas luova minäni rupeaa kapinoimaan). Kesäkapinaa...?

  VastaaPoista
 3. Minä en ole ennen blogiasi kommentoinut, mutta tykkään kovasti tekemistäsi töistä ja omassa blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ino:-)! Oli vähän haastavaa löytää blogisi, et nimittäin näytä profiiliasi julkisesti. Mutta löysin sen kuitenkin. Perehdynpä haasteeseen vähän paremmin, ja palaan myöhemmin. Mutta olipa raikkaat kankaat ne siksakit!

   Ja muille lukijoille liitän tähän linkin suoraan Pikkuisen pippurista -blogiisi: http://pikkuisenpippurista.blogspot.fi/

   Poista