tiistai 14. toukokuuta 2013

Melkein kesä, vaikkei housuista uskoisi

Tämä kevät on kyllä ollut yksi elämän surkeimmista. Pelkkää sairastelua: nytkin meni pitkä mummulaviikonloppu enemmän tai vähemmän potiessa. Sekä tytöt että minä olimme (ja olemme edelleen) kipeitä. Siksi ei minua ole täällä paljon näkynyt, eikä mitään käsitöitä ole syntynyt. Tämän verran olen ehtinyt noin kolmessa viikossa: ulkohousut. Jotka jo ovat aikalailla vuodenaikaan sopimattomat. Mutta ehkä kesästä tulee kylmä ja sateinen... Fuksia kangas Eurokankaan "epäkurantti" pala ja oranssi viimekeväisten ulkohousujen jämiä. Hieno väriyhdistelmä minusta:)
Mutta tänään "melkein kesä" maistui jo lautasella: lipstikkakeittoa ja raparperikiisseliä. Mahtavaa kun jo saa ruoka-aineita omasta maasta!

3 kommenttia:

  1. Ihanko totta nyt saa jo omasta maasta jotain? Täällä ei viherrä vielä yhtään ja maa on jäässä tosi syvälle. Mutta epäilemättä joka puolella Suomea on kesällä käyttöä kunnon ulkoiluhousuillekin. Kiva väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  2. Näillä leveyspiireillä ainakin lipstikka jo tunkee versoaan niin voimalla, että kohta se on pakko leikata kokonaan. Muuten se vie loppukesästä voimat kaikelta muulta. Ja joo, kyllä raparperistäkin jo syötävää sai, vaikka ei puska vielä täydessä mitassaan olekaan. Tanja K, missäpäin asut?

    VastaaPoista
  3. Täällä reilusti napapiirin yläpuolella asustelen. Lipstikasta en tiedä, pärjäiskö se täällä, mutta raparperia aikanaan kyllä odottelen. Oij, saispa jo!

    VastaaPoista