keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Psykosomaattisia oireita ja luterilainen ruumis

Onpa tullut sairastettua. Ensin oli joku omituinen vatsatauti - siihen meni noin viikko. Ja sitten tuli kauhea nuha, joka saman tien jalostui poskiontelontulehdukseksi. Toinen viikko ja vähän päälle. Ja vitsinä tässä on se, että olen ollut nämä pari viikkoa ilman työtä. En siis ole varsinaisesti työtön, mutta edelliset projektit ovat loppu ja uusi ei ole vielä päässyt alkamaan. On siis ollut hyvää aikaa sairastaa;-). Mutta mietin vaan että on tässä jotain psykosomaattista: edellinen projektirypäs kesti yli puolitoista vuotta, ja sinä aikana en sairastanut kunnolla ollenkaan. Ja heti, kun tuli tauko, niin kaikki mahdolliset taudit päälle. Tämä lienee sitä luterilaista työmoraalia.

Loppukevennykseksi vielä: nyt minulla on joku lähes koko kehon peittävä kutiava ihottuma! Epäilen kyllä että se ei ole psykosomaattista, vaan lääkkeiden sivuvaikutuksia. Sain nimittäin poskiontelontulehdukseen aikamoisen satsin lääkkeitä. Lopettelen juuri lääkekuuria. Toivottavasti ihottuma sitten häviää.

Vähäsen sain ommeltua, vaikka olikin pää täynnä räkää: tytöille ulkohousut.

Ei tytöillä oikeasti noin paljon pituuseroa ole...

Vahvennetut polvien kohdat. Polvissa on kaksinkertainen kangas ja kaksipuoleinen liimakangas välissä. Ja varmuuden vuoksi vielä vähän tikkasin, että tuo rakenne varmasti pysyy kasassa.
Kunnon taskut. Ai niin, ja housuissa on reikävuori - nämä ovat siis oikein viimeisen päälle ulkohousut. Toivottavasti kankaat ovat samaa tasoa:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti