sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kultaa ja pitsiä

Joskus muinoin ostin jostain kirpputorilta kaksi kullanväristä kuppiparia. Enpä ole niitä ikinä käyttänyt, mutta astiakaapissa ne ovat näyttäneet hienoilta.

Kuppien mukana tuli virkatut pitsiliinat. Niille nyt keksin käyttöä.

Tein paidan, johon somisteeksi ymppäsin nuo pitsiliinat.

Paitaa voi käyttää näin kesäpaitana...

...tai sitten tämän paidan kanssa koleammalla kelillä:
Joskus aikana ennen tyttöjä (ja muutamaa kiloa) olin aloittanut itselleni veikeitä housuja. Kangas on valkoista puuvillakangasta, mutta siihen on jollain kiiltävällä muovipainatuksella painettu liskokuosi. Nyt löysin housut jostain kerrostumista ja päätin tehdä ne valmiiksi. Vähän sain säädettyä kokoa, niin että ne minulle vielä mahtuvat. Mutta oikeesti, käyttääkö kohta viisikymppinen kotonaviihtyvä äiti tällaisia koskaan?! Siis jos löytyy joku 20-30 vuotta nuorempi, joka haluaisi nämä housut itselleen, niin vihjaise mulle. Käynnistetään kaupalliset neuvottelut!

3 kommenttia:

 1. ciao VirVA! Devo dire che google traduttore non mi aiuta molto a capire i tuoi post......però le immagini, per fortuna sono facili da comprendere. Hai fatto un pò di vacanza? Bhè dopo il bel lavoro di qualche post fa (la giacca azzura...) ci voleva! Sei stata bravissima, ma non ho capito,la hai fatta tutta all'uncinetto? Wow....ma quanto ci hai messo? Io sono quasi alla fine del mio abitodasposa strano. A me sta molto bene, ma anche alla futura sposa.....Le maniche sono un problema perchè il modello che mi è stato fatto forse è sbagliato e addosso non sono buone.Se ho tempo ti spiego in una mail, magari mi dai una mano. :)

  VastaaPoista
 2. Olen varmaan 20-30 vuotta nuorempi kun haluaisin nuo mutta eivathan ne menisi paalle.... :)

  VastaaPoista
 3. Angela, ti scrivo una mail...

  Inkeri, tunnenpa itseni vanhaksi! Kyllähän minäkin ne "haluan", mutta en vaan tiedä, missä niitä käyttäisin. Diskoissa käyn nykyään harvemmin. Paitsi että nyt keksin! Meillä töissä järjestetään lounasdiskoja. ehkä sellaisena päivänä tällaiset housut sopisivat. Mutta oikeasti, jos housut kiinnostavat, niin tarkista mittasi. Et sinäkään niin järin leveä ole milloinkaan ollut.

  VastaaPoista