sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Raitoja ja helmiä (ja risuja)

Vietimme pitkän itsenäisyyspäiväviikonlopun mummulassa. Mummu oli kaivellut vaatekaappejaan ja löytänyt sieltä noin 15 vuotta vanhan Arolan neulehameen. Hametta ei ole montaa kertaa käytetty, ja mummu sanoikin, että te siitä jotain tytöille. No, en raaskinut tehdä tytöille, vaan tein itselleni. Taas siis raitatunika:Hame oli pitkä, suora, jossa oli takana halkio, ja vyötäröllä ja lantiolla yksiväristä tumman harmaata. Tarkoitukseni oli valokuvata hame ennen käsittelyä, mutta työ eteni niin nopeasti, että muistin valokuvauksen vasta kun kädentiet oli leikattu. No, kerrankin joku eteni vauhdilla!

Tytöt taas innostuivat pujottamaan helmiä. Onneksi, näin sain vähän väriä näihin kuviin. Muuten minun kuvissani olisivat vain nuo turkoosit helmet. Miten pääsisin tästä turkoosiriippuvuudesta eroon..?
Eräs työkaverini on ihan jouluhullu, ja hän virittelee kaiken maailman joulukoristeita jo viikkoja ennen joulua. Itse en ole niin innostunut, mutta työkaverini kunniaksi keräsin mummulasta vähän luonnonmateriaaleja ja koristelin niillä sitten parveketta. Suuriin luomuksiin intoni ei riittänyt, mutta sainpahan oksat pois kassista...


Hyvää joulun odotusta kaikile!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti