lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kemikaalikuperkeikka

Ensinnäkin selitystä edelliseen postaukseen. Ystäväni Angela lukee blogiani käyttäen googlen kääntäjää. Arvatkaa onko se kypsää! Vähän aikaa sitten Angela totesi että minun pitäisi kirjoittaa enemmän italiaksi (jota vielä joten kuten osaan). Päätin siis täyttää Angelan toiveen, toivottavasti te suomalaiset lukijat saitte selvää googlen kääntäjän avulla!

No niin, onpelukoneeni ja saumurini ovat palanneet huollon kakkoskierrokselta. Eli homma ei mennyt kerralla ihan putkeen. Nyt näyttää kuitenkin paremmalta, ainakin saumurin ääni hiljeni huollosta, ja toisaalta opin huoltomieheltä uusia kikkoja.

Koneita testailin sitten tekemällä työille jumppapuvun. Tytöt käyvät jumppakoulussa, jossa toiset pukeutuvat vaaleanpunaisiin tylliunelmiin tai Spiderman-asuihin. No, on siellä shortsien ja t-paitojenkin käyttäjiä. Mutta ehkä värikkäät puvut ovat kuitenkin paikallaan. Tällä kertaa tein vain yhden (+ pöksyt). Olimme serkuilta saaneet yhden jumppapuvun, joten niistä oli vain yhden kappaleen vajaus. Käytin tähän nyt sen haisevan kankaan. En tiedä, onko logiikkani ihan kohdallaan mutta ajattelin näin: jumppapuku on päällä kuitenkin vain vajaan tunnin kerrallaan ja max kerran viikossa. Siis kemikaalit eivät ehdi kovasti vaikuttamaan. Mutta toisaalta jumppapuku puetaan paljaalle iholle ja se päällä liikutaan. Mutta pakko kai se on luottaa, ei kai kauppaan pääse oikeasti vaarallisia kemikaaleja sisältäviä kankaita. Jos joku tietää enemmän värjäyksistä ja kankaiden kemiallisista käsittelyistä, laittakaapa kommenttia/viestiä!
Pitikin kikkailla kuvankäsittelyllä... Mutta puvusta tuli mielestäni tosi kaunis. Se olisi kai pitänyt kuvaa varten pukea tytön päälle, en vaan viitsinyt riisuttaa pikkaisen kipeää tyttöä. Meillä podetaan siis vesirokkoa, ja nyt on koko perheen aikataulut sekaisin! (Siksi siis ehdin ompelemaankin)

1 kommentti:

  1. Ihanan pirteät jumppa-asut. Meille tuo samainen rokko on tuloillaan varmasti, kun päiväkodissa riehuu. Minäkin mietin, että saisinkohan silloin jotain ommeltua, jos päivystän lapsen kanssa kotona;)

    VastaaPoista